OK, face it! Jeg er ikke særlig høj og jeg vil gerne understrege med det samme, at jeg slet slet ikke er utilfreds med min højde! Jeg er bar træt af, at det kan være en udfordring at købe tøj, nogle gange. Det gælder primært med bukser.

Det er f.eks. umuligt for mig at købe bukser med lynlås eller anden stor detalje nederst på buksebenene. Det er bare super ærgerligt. Specielt for jeg i forvejen er rigtig dårlig til at finde bukser jeg kan lide. Tit når jeg ser noget, er det ikke muligt at lægge dem op, netop pga. en lynlås eller lignende der er i vejen.

Nu er det sket igen. Jeg har forelsket mig i lyse og hullede Boyfriend jeans! Der er ikke lynlås på sådan nogle slags, men der er et andet problem; de ser åndssvage ud på mig! Hvis jeg kunne finde nogle, der specielt er til petite pige, ville det gå, men når jeg hopper i en størrelse 34, ligner det snarer at jeg har min fars bukser på. De er alt for posede og lange selvom de er opsmøgede.

Er der nogle af jer læsere, der ved hvor jeg kan finde lyse og hullede Boyfriend jeans til små tynde piger? Skriv endelig i kommentarfeltet. I am desperate!!