Er det tid til en ny frisure? Bor du i Hillerød, er der en del frisører at vælge imellem, men mange bærer præg af at have ligget der lange, og have mange stamkunder.

Stamkunderne har længe gået til den samme frisør i Hillerød, og skal stort set altid have den samme frisure eller måske bare have genfarvet deres hår. Man kan samtidig forstille sig, at mange af disse stamkunder er ældre mennesker, eller har kommet ved den samme frisør siden de var børn.

Jeg har selv længe kommet ved den samme frisør i Hillerød. Men jeg blev til sidst træt af altid at få klippet mit hår på samme måde. Det var blevet ren rutine for min frisør, og der blev hverken stillet spørgsmål til ønsker til en ny frisurer, eller råd til, hvad jeg kunne gøre ved mit hår.

Til sidst blev jeg altså træt af, at rende rundt med den samme frisurer, som jeg har gjort siden jeg var 15 år. Nu skulle der ske noget nyt.

På udkig efter en ny frisør

Derfor har jeg over det sidste års tid være på rundtur blandt Hillerøds frisører, i håb om at finde en, der ikke bare opfrisker den frisurer man allerede. Det tog en del frisører, før jeg faktisk fandt, der en kom med forslag til, hvad der kunne klæde min ansigtsform, hvilken farve der ville klæde min hudtype samt hvilken hårstil og produkter, der ville gøre min hårtype nemmere at have med at gøre.

Efter mange frisør besøg ved forskellige frisører, der næsten kun involverede hårvask, klip af spidser og føntørring, fandt jeg endelig en frisør i Hillerød, der følger med i hårmoden.

Min nye frisør i Hillerød blev Salon Rosted

Frisøren hedder Salon Rosted, og for dem af jer, der ikke bor i Hillerød, så har de også andre afdelinger rundt omkring i landet. Salon Rosted har dygtige frisører ansat, der alle har forskellige ekspertiser, der gør dem rigtig dygtige til at komme med råd og forslag. Både når det kommer til klip og farve af hår, men også andre hårbehandlinger samt farve af øjenbryn og øjenvipper.

Salon Rosted forhandler samtidig, og har rettighederne til, hvad jeg mener er nogle af de bedste hårprodukter på markedet. Hvert produkt er lavet til at skabe et bestemt resultat, og det gør de rigtig godt. Et er produkterne er Shampooen S6, der allerede er blevet rigtig kendt. Den er det man kalder en anti-yellow shampoo, der vasker de gule toner ud af lyst og efterlade med en smuk kølig blond farve.

Salon Rosted har ikke frisører i hele landet, til gengæld har de en webshop kaldet shoprosted.dk, hvorfra de sælger de lækre produkter, så hele Danmark kan få fat i dem.

Måske Salon Rosted også bliver din nye frisør i Hillerød!