I forlængelse af mit sidste indlæg om min drøm om at få større bryster, så har jeg overvejet at give mig i kast med en Botox behandling i forbindelse med, at jeg skal have min brystforstørrelse. Tror I, at det ville være en god ide?

Jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg er en stor tilhænger af alt, hvad der har med skønhed at gøre, og om det så betyder, at man må ændre radikalt på det udseende, man er født med fra naturens hånd, eksempelvis ved at udglatte sine rynker med Botox, så er det bare sådan, det må være. Så længe man kommer til at se bedre ud af det, så er jeg villig til at prøve det.

botox

Når det så er sagt, så går jeg meget op i kvaliteten af de ting, jeg får lavet. Det gælder både, når jeg skal have en brystforstørrelse, når jeg skal have Botox, når jeg køber makeup, cremer, tøj osv. Jeg kan godt lide, at kvaliteten er i orden, så jeg er sikker på, at jeg får noget ordentligt for mine penge. Det er trods alt ikke småpenge, jeg bruger på mit udseende hver måned, men man skal jo holde sig i stand.

Derfor kunne jeg aldrig finde på at gå på kompromis med kvaliteten, og jeg har ikke tænkt mig at tage til et billigt lusket sted for at få lavet Botox, hvor jeg pr. behandling måske kan spare et par hundrede kroner. Nej så vil jeg meget hellere betale for det, som det koster at få lavet Botox og så være sikker på, at resultatet bliver flot. Derfor har jeg tænkt mig både at få min brystforstørrelse og Botox behandlingen lavet hos Nygart Privathospital, som jeg har hørt skulle være nogle af de aller bedste inden for plastikkirurgi og kosmetiske indgreb.

Da jeg aldrig har fået Botox før, kunne jeg godt tænke mig at høre, om der er nogle af jer læsere, der har prøvet det, og som har nogle anbefalinger eller gode råd til mig? Eller hvis jeg måske kunne få lov til at se nogle før og efter billeder? Jeg har tænkt mig at bestille tid til en Botox behandling hos Nygart i morgen, og så regner jeg med, at jeg forhåbentlig snart er lidt klogere på det hele.