Argan Olie er bogstavelig talt et vidundermiddel!

Ja, du tror mig måske ikke på mig, men det er ganske enkelt sandt, og jeg vil næsten lægge hovedet på bloggen og garantere, at du bliver lige så glad for Argan Olie som jeg er! Jeg vil næsten æde min hat – på samme vis som Henrik Qvortrup gjorde det live på Go’ Morgen Danmark på TV2 – hvis det ikke er sandt!

Jeg har i mange år anvendt Argan Olie til mit hår, og siden at jeg begyndte på det, har jeg aldrig haft ét eneste problem med mit hår. Argan Olien forstærker håret, forebygger knækkede hårstrå, spaltede hårspidser og forhindrer svamp og skæl i hårbunden. Derudover giver det også håret mere fylde og en naturlig glans.

Det er utrolig nemt at fører olien i håret, og du kan gøre det hvor og når som helst. Du bestemmer helt selv, om du vil gøre det med fugtigt eller tørt hår. Dog skal du bruge langt mindre af olien, hvis du først har gjort dig hår fugtigt. Så det vil bestemt anbefale dig at gøre.

Argan Olien er dog rigtig god til langt mere end blot håret, hvorfor jeg anvender til alt lige fra hårpleje og alm. hudpleje og til behandling af rifter, sår og solskoldninger samt som makeupfjerner og pelspleje til min lille hund, August.

Der er altså næsten ingen grænser for, hvad du kan bruge olien til. Der ligger i øvrigt en utrolig spændende historie bag Argan Olie, og der er en lang række af sjove facts om det.