Jeg har i dag modtaget en stor pakke med posten fuld af Nuxe cremer, så jeg skal rigtig forkæle min krop. Inden jeg kaster mig over pakken vil jeg blot videregive det gode budskab og forklare andre, hvorfor de også skal købe Nuxe creme.

Nuxe står for natur og skønhed og forsøget på at blande de to til en perfekt symbiose. De har 3 overordnede værdier, som jeg kun kan respektere: natur, ydeevne og sensualitet. Det er tre ting, jeg meget gerne vil have med i ingrediens-listen på den creme, jeg smører ud på min krop. I det hele taget er Nuxe creme noget af det mest lækre og organiske, som min hud nogensinde har oplevet.

Hvis ikke du allerede er overbevist, så er her en video, som fra the shopping channel, som kan finde endnu flere gode argumenter i ærmet:

Klik på logoet for at købe Nuxe creme.