Vidste du at makeup bruges for at gøre huden pænere – hvem ved ikke det – men vidste du så, at vi ved at bruge makeup forårsager, at huden ikke kan ånde og dermed har større chance for urenheder og diverse andre mindre hudproblemer. Det betyder ofte, at vi vælger at putte mere makeup på i et tykkere lag, fordi vi skal skjule mere. Dette kan så foregå i et væk indtil en hudspecialist forbyder dig at bruge makeup overhovedet.

Kender du så til det koncept, at hvis man stopper med at vaske hår, så vil håret på et tidspunkt blive selvrensende? Det er virkelig rigtig – hvad tror du ikke, at hulemænd og -kvinder gjorde. De kunne jo ikke smutte ned i det nærmeste supermarked og hente shampoo eller vaske sig under rindende vand for den sags skyld.

For at komme til sagens kerne, så vil jeg i dette indlæg fortælle om mineral makeup fra Youngblood. Der findes ganske mange andre producenter af makeup, som kun benytter mineraler, men Youngblood er i min optik det bedste mærke, så derfor er det Youngblood der får æren af at blive fremhævet.

Konceptet med makeup lavet af mineraler består i, at det er naturligt og dermed giver meget bedre muligheder for, at huden kan ånde, hvilket er løsningen på ovenstående problem, som mange unge piger render rundt og slåsser med. Hvis de valgte Youngblood makeup i stedet for, så kunne de slippe for mange hudproblemer.

Youngblood blev startet af en æstetiker, som ofte havde kunder, som kom fra behandlinger mod hudproblemer, som de ville være mærket af i op til 6 måneder. Hun var ikke imponeret af de produkter, der var på markedet, så hun besluttede sig for at lave noget selv af mineraler. Mange af hendes kunder var så imponeret af produktet, at de blev ved med at bruge produktet, efter at huden var helet fuldstændigt. Mange opfordrede også hende til at gøre produktet kommercielt tilgængelig. Resten af historien kender du.

Youngblood makeup fås i mange forskellige farver og former. Der er et godt udvalg i toner, og så kan du nærmest erstatte alt, hvad du har på hylden derhjemme, med produkter fra Youngblood makeup. Se det store udvalg her.