I dag har jeg fået kigget lidt på to forskellige produkter fra Juhldal som jeg syntes er rigtigt gode og gerne vil anbefale, dog først en lille introduktion af virksomheden og dens stifter.

Juhldal er en virksomhed som er opstartet af Jørgen Juhldal i 1970’erne, som med forskergrupper i bl.a. Danmark har udviklet en række produkter der har til formål at levere kvalitative ansigts og kropspleje produkter som ikke indeholder parabener, mineralske olier, kunstige farve eller syntetiske duftstoffer. Produkterne tager alle udgangspunkt i Jørgen Juhldals originale recepter, så man dermed bevarer den nyskabende ånd fra Jørgen Juhldal.

Wonderlotion og økologisk shampoo

Det første produkt vi skal kigge på er bl.a. Juhldals ”Wonderlotion” som er en god bodylotion der gør ens hud dejlig blød, smidig, og vigtigst af alt ikke fedtet. Produktet indeholder abrikoskerner som tilfører huden masser af E-vitamin.

Juhldal’s økologiske shampoo er en er ligeledes et produkt der ikke indeholder kunstige farve og duftstoffer, tilføjer hovedbunden styrke, og modvirker hårtab, tørt og fedtet hår og hovedbund. Produktet indeholder en dejlig sammensætning af bl.a. grøn te, rosmarin og kvikhvede, samt er velegnet til alle hårtyper.

Alt i alt syntes jeg produkterne gjorde hvad de skulle og lidt til, og kan derfor varmt anbefale produkterne videre. Dog ville jeg gerne høre om nogle af jer også har prøvet Juhldal’s produkter, og om syntes ligeså godt om produkterne som mig.