I denne seneste uges tid har jeg givet mig til at prøve nogle nye produkter fra Rønsbøl og Green People, som er en ansigts, hår og hudplejemærker i den høje pris kategori til gengæld kan jeg så også love at man får noget for sine penge. Derudover indeholder deres produkter hverken parfume, parabener, eller farvestoffer som kan være skadelige for din hud og sundhed, hvilket altid er at foretrække med alle hud, hår, og ansigtspleje produkter.

De fire produkter som jeg har testet er ”Rønsbøl Vitamin Mask” og ”Rønsbøl Dagscreme”.

Samt en ”intensive repair shampoo” og intensive repair conditioner fra Green People.

Blød hud med Rønsbøl

Det første produkt jeg vil tale om er Vitamin masken, den skal som regel anvendes 1-2 gange ugentligt, hvor man lade den virke i minimum 10 minutter, hvorefter man det fjernes med vand. Eftersom jeg kun har brugt produktet 2 gange i denne uge er det begrænset hvor meget effekt den kan have, dog vil jeg sige at den føles dejlig at påføre sin hud, og den lugter også fint, samtidig kan se og mærke en lille ændring i min da den ser og føles mere frisk og blød.

Rønsbøls dagscreme påførte jeg efter min daglige cleansning ritual, hvor jeg brugte en exfolierings creme og skin tonic fra to andre mærker. Efter min nye rutine af Rønsbøls dagscreme følte jeg min hud blev strammere og mere klar.

Styrket hår med hjælp fra Green People

Nu til Green People som jeg jo også brugt en shampoo og conditioner fra Green People hvis koncept er meget lig Grønsbøl nemlig at deres produkter ikke må indeholde nogle former parfume og farvestoffer, samtidig er deres produkter certificerede økologiske da jeg har døjet med noget skadet hår i den seneste tid, var jeg spændt på at se om Green People kunne hjælpe mod dette, og det gjorde det sandelig også efter blot en uge kan jeg tydeligt se at mit hår er styrket, mere glansfuldt, og min hovedbund er slet ikke irritabel længere.