Så er det blevet tid til endnu en indlæg her på min blog, og i dag skal vi have lidt fokus på pleje af vores hud.

Jeg vil vove at påstå at rigtig mange unge piger og kvinde – og sikkert også nogle få mænd – kender til det der med at være på jagt efter et hudplejeprodukt eller en hudplejeserie, som vi kan være så tilstrækkelig tilfreds med, at vi ikke har haft behov for, at skulle finde et nyt. Men dette er rigtig svært, hvilket resulterer i, at rigtig mange af os prøver os igennem en lang række af forskellige produkter, som gang på gang viser sig ikke at egne sig særlig godt.

Vi bliver simpelthen bombet med reklamer fra forskellige mærker, som vi er nødt til at prøve, da vi bliver lovet, at dette er det sidste produkt, som vi nogensinde får behov for at prøve. Men det holder desværre sjældent stik.

Af samme grund er jeg lidt nervøs for at lave dette indlæg, da rigtig mange af Jer sikkert tror, at jeg blot ønsker, at sælge Jer endnu et produkt som I bare skal prøve. Men jeg kan jo ikke andet end at love Jer, at det ikke er tilfældet.

Jeg har i hvert fald fundet en hudplejeserie, som jeg er rigtig, rigtig glad for, hvorfor jeg også har anbefalet den til veninder og familie. Og de alle har lige som jeg, haft rigtig gode oplevelser med produkterne.

Mellisa – dansk naturkosmetik

Mærket som jeg snakker om, er danske Mellisa, som er et naturkosmetikmærke, som har rigtig stort fokus på naturlige produkter, der er lavet på naturens egne produkter.

Det startede i 1986, hvor grundlæggeren der selv led af psoriasis, manglede et naturligt produkt, som kunne hjælpe hendes hus. Siden da har de udvidet sortimentet med rigtig mange forskellige produkter inden for babypleje, hårpleje, hudpleje, solpleje, kropspleje, øjenpleje, ansigtspleje, renseprodukter og meget, meget mere. De har altså mere eller mindre alle former for cremer og andet, der kan medvirke til en sund hud og sund krop.

Og i dag består af sortimentet af omkring 40-50 forskellige naturlige og økologiske produkter. I og med at produkterne er økologiske og naturlige, indeholder de naturligvis ikke parabener, hormonforstyrrende stoffer, kemikalier eller andet. Af samme årsag har produkterne gjort sig fortjent til at blive mærket med Svanemærket.

Vær opmærksom på hvilken hud du har

Ja, som overskriften siger, så skal du være opmærksom på din egen hudtype, og hvad den evt. kan tåle, og ikke kan tåle. Mellisas produkter egner sig til alle hudtyper, hvorfor du altid vil kunne finde flere produkter, der passer perfekt til din hud.

Men enkelte oplever med Mellisas få AHA-cremer, at de har fået et form for udslæt, der har resulteret i et lille udbrud af bumser. Det er heldigvis langt de fleste, der sagtens kan tåle disse produkter, hvorfor du ikke skal være bekymret, hvis du ikke har oplevet udslæt eller lign. i forbindelse med andre produkter.

Jeg kan i hvert fald varmt anbefale rigtig mange af Mellisas produkter.