Jeg har aldrig haft brug for plastikkirurgi da jeg altid været tilfreds med mit udseende, dog da jeg efter en voldsom nat i byen havde været involveret i et større slagsmål, som jeg ikke har den fjerneste ide om hvordan jeg blev indblandet i. Fik jeg meget uheldigt slået min kæbe af led og slået hul på mit øjenbryn. Derfor måtte jeg straks tage den tunge vej til hospitalet, i håb om at de kunne hjælpe min akutte situation. Hospitalet rettet da også min kæbe og syet mit øjenbryn sammen.

Dog så min kæbe nu så markant anderledes ud, at jeg besluttede mig for at bestille en tid hos en plastikkirurg, så denne kunne ordne min kæbe, således at den lignede mest muligt den samme kæbe fra før jeg fik slået den af led.

Bange anelser inden det store indgreb
Jeg var faktisk rimelig bange for selve proceduren, da jeg aldrig før havde fået foretaget mig et større kirurgisk indgreb, dog snakkede klinikkens behandlere mig roligt igennem proceduren om hvad der skulle ske. Derfor følte jeg mig strakt bedre tilpas og var således klar til at få rettet min kæbe ordentligt på plads.

Efter det kirurgiske indgreb, skulle jeg lægge mig til ro i 14 dage med bind på, og herefter kunne jeg tage bindet af, dog ville min kæbe først se optimalt ud en måned efter behandlingen, da hævelsen til den tid vil have lagt sig. Dette fik jeg ordnet så godt, at jeg vidste at jeg ville komme tilbage til klinikken.