I løbet af blot den seneste måned har jeg været hos min tandlæge i københavn hele to gange for at få lavet to forskellige behandlinger.

Den første behandling som fik lavet hos min tandlæge i københavn, var en tandblegning. Grunden til at jeg gerne ville have en tandblegning var fordi at jeg i lang tid havde været utilfreds med mine efterhånden ret misfarvede tænder. Grunden til at mine tænder var blevet misfarvede var et resultat af årelang forbrug af kaffe, te, og rygning. Derfor havde jeg allerede for nogle måneder siden kvittet smøgerne og teen, dog kunne jeg ikke undvære mit daglige forbrug af kaffe, så jeg besluttede mig for at kun at drikke to kopper kaffe hverdag.

Selve behandlingen hos min tandlæge gik fremragende og uden nogle problemer overhovedet, straks efter behandlingen kunne jeg se effekten af tandblegningen, og mine tænder så hvide ud ved første øjekast, at jeg havde svært ved at fatte at disse hvide tænder faktisk tilhørte mig.

Ny aftale for at behandle en mistet hjørnetand

Ved behandlingen havde min tandlæge dog også bemærket at jeg manglede en af mine hjørnetænder og spurgte derfor om jeg ikke havde lyst til at komme igen til ny behandling og få et implantat, hvilket jeg takkede ja til, da min mistede hjørnetand havde irriteret mig længe og jeg derfor længe havde tænkt mig at få ordnet dette.

Et par dage efter mødte jeg så igen op hos min tandlæge i københavn, for at få et tandimplantat. Igen forløb behandlingen uden de store problemer, under selve behandlingen var min tandlæge også så flink at tale mig igennem hele forløbet så jeg vidste præcis hvad han foretog sig. Min tandlæge fortalte mig bl.a. at han satte sterilt titanium cylinder ned i kæbebenet, hvorefter han satte tandimplantatet fast. Da behandlingen var færdigt var jeg hurtigt til at se efter om implantatet nu også så ud som en rigtig tand, hvilket det til min store forbavselse gjorde.

Endnu en ny aftale til endnu en ny behandling

Efter behandlingen var veloverstået aftalte jeg med min tandlæge en ny dato for endnu en ny behandling, til en omgang tandrensning, da jeg gerne ville have fjernet alle hårde tandsten og bløde belægninger, da jeg gerne ville have at mine tænder fra nu af altid var så sunde og rene som muligt.

Derfor kan jeg også varmt anbefale min tandlæge til andre der bor i københavn og omegn hvad enten det er tandblegning, tandrensning eller få en tandimplantat så klarer min tandlæge det hele til særdeles overkommelige priser.