Det her er mit første indlæg på bloggen, som primært kommer til at handle om mode og skønhed, og jeg vil gerne advare jer og sige, at jeg har tænkt mig at være hudløs ærlig. For eksempel kunne jeg godt tænke mig at fortælle jer lidt om min drøm om at få større bryster, da det har været lidt af en besættelse for mig i mange år.

Jeg har ønsket mig større bryster lige så længe, jeg kan huske, og jeg har bogstavelig talt prøvet ALT for at få naturligt større bryster. Jeg har spist chokolade, jeg har taget på, jeg har masseret dem, jeg har taget p-piller, jeg har gået uden BH, you name it, jeg har prøvet det hele! Nogle metoder har været mere effektive end andre, men lidt større bryster har jeg da fået mig. Det er dog langt fra nok til mig, og jeg tror, at det er umuligt at få så store bryster, som jeg godt kunne tænke mig på en naturlig måde, så nu har jeg tænkt mig at få en brystforstørrelse, så jeg langt om længe kan få de store bryster, jeg altid har drømt om.

større bryster