I dag skal det handle om de to kosttilskudsprodukter som jeg har prøvet i den forgange uge, har prøvet. Det er nemlig EPA-GLA+ og Omnimin som er henholdsvis en fiskeolie og multivitamin kosttilskudspræparat.

I vores moderne verden er vi så heldige at vi kan få de nødvendige vitaminer og mineraler uden at spise det direkte fra ”kilden”, da man af forskellige årsager enten ikke har tid, eller ikke kan lide smagen af et specifik madprodukt.

EPA- GLA+ – fiskeolien der rykker

Dette er især gældende for kosttilskuddet EPA-GLA+ som sagt er en fiskeolie. Da jeg selv har meget svært ved at spise fisk, da jeg ikke kan fordrage smagen, og hader lugten. Som barn ville mine forældre nemlig have at vi mindst en gang om ugen skulle spise fisk til aftensmad, og jeg frygtede hver dag som barn, at vi skulle spise fisk til aftensmad.

Da mine forældre var meget gammeldags og gerne ville have at vi skulle spise alt op fra vores tallerken. Derfor har jeg altid haft dårlige minder om at skulle spise fisk, dog da jeg som ung begyndte at spille fodbold på et højt plan, blev kost og ernæring en vigtig faktor for min sundhed, og blev hurtigt opmærksom på hvor vigtige næringsstoffer og gavnlig fisk er for ens heldbred og sundhed.

Dog har jeg først i den seneste uge virkelig fået øjnene op for fiskeolie, og det skyldtes primært EPA-GLA+ som indeholder en afbalanceret inskud af omega 3-6-7-9 fedtsyrer og fosfolipider. Jeg må indrømme at jeg har været glad for EPA-GLA+ da jeg nu kan slippe for at spise fisk, selvom det anbefales at man supplerer kosttilskuddet med rigtigt fisk, så er fiskeolien vel bedre end ingenting.

Hvis du gerne vil vide mere om EPA-GLA + kan du klikke her.

Omnimin Pure

Derudover har jeg som sagt også prøvet kosttilskuddet Omnimin Pure, som indeholder vitaminerne A, B, C, D, E, og K. Som er godt for bl.a. immunsystemet, nervesystemet, knoglerne, tænderne, synet og meget meget mere. For at være ærlig er det jo begrænset hvor stor en effekt man kan mærke af at indtage kosttilskudspræparat i en uges tid, derfor må jeg vente at se om jeg kan mærke en effekt af kosttilskuddet på træning, arbejde, samt mentale overskud.

Hvis du gerne vil vide mere om Omnimin pure kan du klikke her.